André Kuipers PromISSE € 9,25

Wij leveren patches aan ESA/ESEC te Noordwijk

De ruimtemissie van de Nederlandse ESA-astronaut André Kuipers heet PromISSe. Het missie embleem is hiernaast afgebeeld. In samenwerking met de ESA is besloten dat geïnteresseerden in het bezit kunnen komen van dit embleem.

Emblemen.net heeft inmiddels emblemen geleverd voor tientallen ruimtemissies. Aan deze emblemen worden hoge eisen gesteld. Wij kunnen aan deze hoge eisen voldoen daar wij beschikken over een enthousiast team van specialisten op het gebied van hoogwaardige borduringen. Ook voor toekomstige bemanningen van de Sojoez ruimtecapsules zullen wij de geborduurde emblemen verzorgen. Onlangs hebben we de emblemen geleverd  voor onze Nederlandse astronaut André Kuipers.  Kuipers heeft inmiddels z’n 2e ruimtevlucht gemaakt en verbleef een halfjaar  in het ISS

De prijs per stuk: € 9,25 (gratis verzending/free shipping)  Payment via PayPal to: info@emblemen.net

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook het TMA-03M embleem, hier te zien op de rechtermouw van André Kuipers is geleverd door Emblemen.net.

Roscosmos TMA-21:

De Sojoez TMA-21 is gelanceerd op 4 april 2011 met aan boord de Russische  commandant Aleksandr Samokutyayev, 1e flight engineer  Andrei Borisenko en 2e flight engineer Ronald J. Garan. Zij dragen op hun rechtermouw de door Emblemen.net geleverde emblemen! Op 16 september 2011 is de ruimtecapsule veilig geland in Kazachstan.

 

 

Roscosmos TMA-19:

De TMA-19 is op 15 juni 2010 gelanceerd vanaf lanceerbasis Baikonoer, met aan boord de Russische commandant Fyodor Yurchikhin en bemanningsleden Shannon Walker en Doug Wheelock . Inmiddels zijn alledrie aan boord van het Internationale ruimtestation ISS. Zij dragen op hun rechtermouw de door Emblemen.net geleverde emblemen!

Roscosmos TMA-17:

De TMA-17 is op 21 december 2009 gelanceerd vanaf lanceerbasis Baikonoer, met aan boord de Russische commandant Olog Kotov. De andere bemanningsleden zijn de Amerikaan Timothy Creamer en de Japanner Soichi Noguchi. Zij dragen op hun rechtermouw de door Emblemen.net geleverde emblemen!

Roscosmos TMA-15:

De TMA-15 is op 27 mei 2009 gelanceerd vanaf lanceerbasis Baikonoer, met aan boord o.a. de Belg Frank de Winne, zijn Canadese collega Thirsk en de Rus Romanenko. Inmiddels zijn alledrie aan boord van het Internationale ruimtestation ISS. Zij dragen op hun rechtermouw de door Emblemen.net geleverde emblemen!

Roscosmos TMA-14:

De Amerikanen Barratt en Simonyi en de Rus Padalka zijn op 26 maart 2009 gelanceerd in de Soyuz raket en dragen op hun rechtermouw de door Emblemen.net geleverde emblemen!!

Ter info

  • Geen setup kosten!
  • All-in prijs. Geen “verborgen” kosten.
  • Gratis borduurproef.
  • Verzendkosten: € 5,95.
  • Levertijd: ca. 2-3 weken.
  • Maximale afmeting ca. 50 x 40 cm
  • Prijzen zijn exclusief 21% btw
  • Minimale afname: 30 stuks

Contact

Bij voorkeur via email:


Email: info@emblemen.net


Sadelijnstraat 13
9648 MG Wildervank
Telefoon 06-40279175

kvk 81860625